Coronatider

Som alla vet så har många aktiviteter i form av föredrag, kurser och studiecirklar blivit inställda under våren, och det är fortsatt osäkert hur det kommer att se ut nu till hösten och kommande år. Vi kommer lista de aktiviteter som kommer planeras, men i övrigt hänvisar vi till de organisatörernas hemsidor för att ta del av deras alterantiva evenemang, i form av digitala mötesrum och liknande. Facebook är också ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om vad som är aktuellt, genom olika organisatörers facebooksidor, och vi vill även rekommendera gruppen “Tredje testamentet av Martinus” där mycket aktuella aktiviteter från olika organisatörer postas löpande: http://fb.com/groups/tredjetestamentet

Vi önskar alla en god fortsättning på året!
Vänliga hälsningar
Daniel Lundberg
Martinusguiden.se

Publicerad i Ikke kategoriseret