Nyheter 2021

Hej kära besökare!

Nytt för 2021 är att vi nu inte längre lägger ut löpande evenemang från de större organisatörerna, utan länkar istället till deras egna hemsidor. Martinusguiden startade i Danmark, och där har det fungerat bra med en mer centraliserad aktivitetsguide. I Sverige känns det som det passar med ett mer decetraliserat upplägg. Så efter några år av den danska modellen har vi nu beslutat att byta modell. Det aktualiserades även av covid som gjorde det svårt att administrera när många aktiviteter blev inställda. Vi kommer dock att lägga ut och sprida information om särskilda martinusrelaterade aktivieter som annordnas på olika håll i landet, kurser, utställningar, föredrag, och annat, och tar tacksamt emot tips om dessa.

En annan liten nyhet är att vi nu inkluderar videos från de största kanalerna på Youtube om Martinus. Det gör sidan mer levande och hjälper folk hitta till alla den stora resurs Youtube är för att fördjupa sig i Marinus världsbild.

God fortsättning!
Daniel Lundberg

Publicerad i Ikke kategoriseret